Nieuws

2023... Een nieuw jaar tegemoet!

09-01-2023

Een nieuw jaar op Buitenhof Hilvarenbeek in 2023. 

Een nieuwe periode breekt aan voor Buitenhof Hilvarenbeek. We kijken uit naar een nieuw jaar waarin we weer mooie mensen mogen ontmoeten, rust bieden en ruimte geven aan mooie activiteiten die passen bij ons terrein, 'het goeie leven' en bij 'puurzame ontwikkeling'. In tijden van chaos, onzekerheid, druk-zijn, hopen we dat Buitenhof weer een plek mag zijn om even bij te komen en voor inspiratie. We wensen dat veel mensen het goeie leven hier ervaren en meenemen naar hun leven en werk. Samen met onze kinderen heten we u weer van harte welkom!  

Ons natuurkampeerterrein is geopend vanaf 1 april 2023. (Boek op tijd, de vakantie- en festival periodes zitten snel vol)

De vergaderruimte is het hele jaar open, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U maakt alleen met uw eigen team gebruik van de ruimtes zodat u heerlijk in uw eigen 'bubbel' met elkaar kunt delen, denken, doen, proberen, inspireren en bijkomen. Maak ook gebruik van de inspirerende buitenruimte, het terrein waar de natuur en biodiversiteit de basis vormen. We hopen dat zij jullie kan inspireren om te komen tot goeie mooie nieuwe ideeën en plannen die passen in de toekomst van nu. Ook is er van alles mogelijk voor lunch en eten, informeer vrijblijvend naar onze heerlijke ambachtelijke voedzame lunches!

Terugblik.

We hebben een fantastische zomer gehad in 2022. We zijn erg blij met de sfeer die telkens ontstaat op deze mooie plek. Mensen vragen ons hoe het kan dat we in zo'n korte tijd, afgelopen 5 jaar, zo'n mooi terrein en fijne sfeer hebben neergezet. Misschien komt het omdat die sfeer ons erg dierbaar is. we doen ons best om zowel het 'goeie leven'als het zoeken naar puurzame ontwikkeling te behouden en tegelijk ons kleinschalige bedrijf op de goeie manier samen te runnen. En dat is niet alleen onze eigen verdienste...

De mensen die hier komen, de gasten van het natuurkampeerterrein, de mensen die samen komen tuinen in de moestuin, de gasten die gebruik maken van onze  vergader- en trainingsruimte, zij allemaal vinden hier en dragen bij aan deze sfeer van gemoedelijkheid, vertrouwen, openheid en daarin de verwondering en respect voor elkaar en het goede leven. Allemaal zoeken ze of zijn zij op de een of andere manier bezig met puurzame ontwikkeling voor mens en omgeving. Het is hier echt en het is hier goed. Omdat we samen dat goeie leven uitdragen, gewoon maar wel bewust. 

We zijn dankbaar dat al die mooie mensen die ons en ons terrein voeden, verrijken en nog mooier maken. Ooit droomden we van een mooie nieuwe plek voor inspiratie en puurzame verbinding; we zijn heel erg blij en dankbaar voor onze plek; Buitenhof Hilvarenbeek. 

Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ons.

 

Wees van harte welkom!

Hartelijke groet, Peter en Koosje de Vries van den Broek en kinderen. 

Esbeekseweg 6 Hilvarenbeek

tel 0615164313