Inspirerende trainingslocatie

Buitenhof Hilvarenbeek is ook een trainingslocatie en biedt mogelijkheden voor vergaderingen, teambijeenkomsten, heidagen, brainstormsessies en workshops. We hebben ruimte voor ongeveer 12-15 personen met allerlei faciliteiten. 

De vergaderruimte is het hele jaar open, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U maakt alleen met uw eigen team gebruik van de ruimtes zodat u heerlijk in uw eigen 'bubbel' met elkaar kunt delen, denken, doen, proberen, inspireren en bijkomen.

Maak ook gebruik van de inspirerende buitenruimte, het terrein waar de natuur en biodiversiteit de basis vormen. We hopen dat zij jullie kan inspireren om te komen tot goeie mooie nieuwe ideeën en plannen die passen in de toekomst van nu.

Natuurlijk is er ruimschoots koffie en thee en zorgen we voor een overheerlijke lunch als u dat wilt. Er is van alles mogelijk, informeer vrijblijvend naar onze heerlijke eigengemaakte ambachtelijke voedzame lunches en tussendoortjes!

Maak lekker gebruik van ons terrein voor een heerlijke frisse wandeling tussendoor, bij mooi weer kun je samen lekker buiten werken of gewoon even  ontspannen in het zonnetje of in de winter bij een lekker vuurtje.

Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Peter en Koosje de Vries van den Broek en kinderen.

tel 0615164313