Nieuws

Open voor boekingen seizoen 2022

15-12-2021

U bent weer van harte welkom op ons natuurkampeerterrein vanaf 1 april 2022. U kunt wel alvast boeken. De vergaderruimte het hele jaar open.

We hebben een fantastische zomer gehad in 2021. Ondanks de Corona hebben veel mensen genoten op ons terrein. We zijn erg blij met de sfeer die telkens ontstaat op deze mooie plek. Mensen vragen ons hoe het kan dat we in zo'n korte tijd, afgelopen 4 jaar, zo'n mooi terrein en fijn sfeer hebben neergezet. 

Allereerst is dat zeker niet alleen onze verdienste...

De mensen die hier komen, de gasten van het natuurkampeerterrein, de mensen die samen komen tuinen in de moestuin, de gasten die gebruik maken van onze  vergader- en trainingsruimte, zij allemaal dragen bij aan deze sfeer van gemoedelijkheid, vertrouwen, openheid en daarin de verwondering en respect voor elkaar en het goede leven. Allemaal zijn zij op de een of andere manier bezig met puurzame ontwikkeling voor mens en omgeving. En dat maakt dat iedereen hier speciaal, uniek en mooi is. Omdat we samen dat goede leven uitdragen, gewoon maar wel bewust. 

We zijn dankbaar dat al die mooie mensen die ons en ons terrein voeden, verijken en nog mooier maken. Ooit droomden we van een mooie nieuwe plek voor inspiratie en verbinding; we zijn heel erg blij en dankbaar voor onze plek; Buitenhof Hilvarenbeek. 

Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden op maat.

Graag tot een volgende keer.

Wees welkom bij Buitenhof Hilvarenbeek.

Hartelijke groet, Peter en Koosje de Vries van den Broek 

Esbeekseweg 6 Hilvarenbeek

tel 0615164313