Kamperen in de natuur

Buitenhof Hilvarenbeek ligt tussen de boerenweiden aan de rand van het dorp Hilvarenbeek. Hilvarenbeek is gelegen in het Kempische landschap en omringd door prachtige bossen van landgoederen als de Utrecht, Oranjebond en Gorp en Rovert.

Het natuurkampeerterrein is gelegen op voormalige landbouwgrond en is sinds 2017 aangeplant met meer dan 350 bomen en 3500 struiken, die op hun beurt zorgen voor een geweldige biodiversiteit. Vanuit je tent kijk je uit over de bloemrijke graslanden. De natuurlijke vijver, biologische moestuin en de (fruit)bomen vormen samen een ecologisch geheel met veel ruimte voor natuur, rust en privacy.

Met de koeien en paarden in de wei en de bio-boerderijwinkel ’t Schop als buren is het een plek voor het goeie leven; lekker eten, even bijkomen bij de vijver of gewoon even niets doen. Wil je juist even lekker bezig zijn dan zijn er volop mogelijkheden om te wandelen of te fietsen of te genieten bij een kampvuurtje? Het kan bij Buitenhof Hilvarenbeek.

We openden ons natuurkampeerterrein in maart 2018. Al sinds het tweede seizoen merken we al dat vele gasten terug komen voor de sfeer, de eenvoud, de rust en de mogelijkheden. Het is hier 'goeie grond' om uit te rusten, tot jezelf te komen en samen te genieten van het 'goeie leven'. We hebben een gevarieerd publiek; vele (bijna) senioren maar ook de jongeren, de dertigers en veertigers, en vijfigers ontdekken ons terrein en zijn geinspireerd door de sfeer waarin er respect is voor de natuur en elkaar. Dat beschouwen we als een groot compliment.

Wees welkom op Buitenhof Hilvarenbeek! 

Hartelijke groet, Peter en Koosje de Vries van den Broek

Natuurkampeerterreinen, te gast in de natuur

Tarieven vindt u op

https://www.natuurkampeerterreinen.nl/terreinen/noord-brabant/buitenhof/