Over Buitenhof Hilvarenbeek

Buitenhof Hilvarenbeek ligt tussen de boerenweiden aan de rand van het dorp Hilvarenbeek. Hilvarenbeek is gelegen in het Kempische landschap en omringd door prachtige bossen van landgoederen als de Utrecht, Oranjebond en Gorp en Rovert. Het ligt op 10 km afstand van Tilburg en 4 km van de Belgische grens.

Het terrein is 2 ha groot en bestaat uit een natuurkampeerterrein, samentuinen en een inspirerende trainingslocatie.

Buitenhof is ons levenswerk; allebei  zijn we op gegroeid met het besef dat we goed moeten zorgen voor de natuur en voor onze aarde die we doorgeven aan onze kinderen. Buitenhof Hilvarenbeek is meer dan grond, het is een waardevol erfgoed en we willen het graag doorgeven, aan anderen, aan de volgende generaties.

Landbouwgrond is teruggegeven aan de natuur. Er zijn in de afgelopen 2 jaar meer dan 350 bomen en 3500 struiken geplant er is een vijver aangelegd en er is zo een geweldige biodiversiteit gecreëerd.

We openden ons terrein in maart 2018. Onze trainingsocaties was er al eerder. Vele mensen hebben de weg naar deze 'goeie grond' gevonden. We ontmoeten de mooiste mensen met de mooiste eenvoudige wensen. 

Het is onze wens dat Buitenhof Hilvarenbeek in de toekomst alleen maar mooier wordt, een plek om steeds weer opnieuw het goeie leven te ervaren, te delen en te ontwikkelen en zo een plek wordt voor puurzame ontwikkeling voor mens en omgeving.

Wees welkom en heb het goed op Buitenhof Hilvarenbeek.

Hartelijke groet, 
Peter en Koosje de Vries van den Broek.