Over Buitenhof Hilvarenbeek

Buitenhof Hilvarenbeek ligt tussen de boerenweiden aan de rand van het dorp Hilvarenbeek. Hilvarenbeek is gelegen in het Kempische landschap en omringd door prachtige bossen van landgoederen als de Utrecht, Oranjebond en Gorp en Rovert. Het ligt op 10 km afstand van Tilburg en 4 km van de Belgische grens.

Het terrein is 2 ha groot en bestaat uit een natuurkampeerterrein, samentuinen en een inspirerende trainingslocatie.

Buitenhof is het levenswerk van Koosje en Peter de Vries. Allebei op gegroeid met het besef dat we goed moeten zorgen voor de natuur en voor onze aarde die we doorgeven aan onze kinderen. Buitenhof Hilvarenbeek is meer dan grond, het is een waardevol erfgoed en Peter en Koosje willen het graag doorgeven, aan anderen, aan de volgende generaties.

Landbouwgrond is teruggegeven aan de natuur. Er zijn meer dan 200 bomen en 1500 struiken geplant er is een vijver aangelegd en er is zo een geweldige biodiversiteit gecreëerd.

Het is hun wens dat Buitenhof Hilvarenbeek in de toekomst alleen maar mooier wordt, een plek om steeds weer opnieuw het goeie leven te ervaren, te delen en te ontwikkelen en zo een plek wordt voor puurzame ontwikkeling voor mens en omgeving.