Nieuws

Het goede leven op Buitenhof Hilvarenbeek juli 2020

14-07-2020

Zoek je een mooie plek voor je vakantie? Houd je van de natuur en de eenvoud, wil je het echte goede leven proeven en weer ontdekken? Dan ben je van harte welkom op ons natuurkampeerterrein. Ons terrein is nog mooier geworden horen we van onze gasten die al eerder bij ons geweest zijn. We zijn pas 3 jaar open en zijn zelf ook verbaasd, en vooral dankbaar,  over wat moeder natuur met ons terrein nu al doet. Wil je in eigen land vakantie vieren en houd je van rust, eenvoud, ruimte en de natuur? Zoek  het goede leven samen en geniet van de rust op deze mooie plek.  

Wij zijn open met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM: 

Ø  Houd 1,5 m afstand     

Ø  Was je handen regelmatig

Ø  Hoest of nies in je elleboog

Ø  Vermijd grotere groepen / geen bezoekers

Ø  Heb je koorts / voel je je ziek / blijf thuis

Natuurkampeerterrein:
We hebben de volgende extra richtlijnen in deze aangepaste coronatijd:

- Houdt afstand zowel buiten als binnen, 1,5,meter. 

- Was je handen zo vaak mogelijk. In ELK geval voor en na ELK toilet en douche gebruik. 

- Zorg extra goed voor de gezamenlijke spullen en laat alles schoon achter na gebruik.

Inpirerende Trainingsruimte:

Wilt u graag gebruik maken van onze prachtige eenvoudige en inspirerende trainings- en vergaderruimte, dat kan vanaf 1 juni.  

Ook hier gelden natuurlijk de richtlijnen van de RIVM. Dat betekent dat we vanaf 1 juni kleine groepen kunnen ontvangen in onze trainingsruimte.  Natuurlijk kunt u gebruik maken van de 2 ruimtes binnen en onze buitenfaciliteiten. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Samen Moestuinen:
Ook hier gaan we gewoon mee door. Juist nu eigenlijk. Het is nu juist fijn om lekker buiten bezig te zijn. Het telen van je eigen groenten biedt naast lekker en gezond eten ook ontspanning en rust. Het geeft ook een klein beetje hoop en betekenis; lekker om zo puurzaam in de natuur met je eigen eten en gezondheid bezig te zijn in deze vreemde tijden. De moestuin is voor de tuinders die er elke week hard in werken. In deze tijd staat ie er mooi bij en soms blijft er nog wat over voor de gasten van de camping. Vraag gerust aan Peter of Koosje. 

Omgeving HIlvarenbeek: Het is hier echt!

Ook de cafe's, restaurants en uitspanningen zijn gewoon open, wel met in achtneming van de richtlijnen natuurlijk.

Maar ons prachtige vrijthof, bossen en natuurgebieden bieden veel moois en gezelligheid. Laat je verassen door de gastvrijheid en bijzondere plekken hier in de buurt. De mensen hier zijn vooral spontaan en behulpzaam. Je zult verstelt staan van al het moois in onze groene omgeving. Het is hier echt!

Ben je nieuwsgierig of heb je zin gekregen? Kom gerust vrijblijvend langs om een kijkje te nemen. Je bent van harte welkom. 

Heb je (specifieke) vragen of wil je komen kijken?  Mail of bel ons gerust.

En blijf vooral samen gezond!

Hartelijke groet, Peter en Koosje de Vries, van den Broek