Nieuws

Nieuws mei 2020

23-05-2020

We kunnen ons voorstellen dat je er even uit wil na de lange tijd binnen. Jullie zijn van harte welkom om (weer) te genieten van onze fijne plek.  Ons terrrein ziet er nog mooier uit dit jaar. Geniet van de rust en de natuur hier en kom weer een beetje bij jezelf en elkaar.

Wij zijn open met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM: 

Ø  Houd 1,5 m afstand     

Ø  Was je handen regelmatig

Ø  Hoest of nies in je elleboog

Ø  Vermijd grotere groepen / geen bezoekers

Ø  Heb je koorts / voel je je ziek / blijf thuis

Natuurkampeerterrein:

We hebben de volgende campeermogelijkheden in deze aangepaste coronatijd in ieder geval tot 1 juli a.s.: 

(daarna kunnen de toiletgebouwen weer voor iedereen open hopen we)   

1. Voor campers en caravans met eigen sanitair die een prachtig campeerplekje zoeken, hebben we voldoende plek. Check en reserveer echter toch om teleurstellingen te voorkomen. 

2. Indien u geen eigen sanitair hebt kun u gebruik maken van een van de 4 aparte units met eigen douche en wc. U krijgt dan hiervan tijdens uw verblijf een sleutel die u weer inlevert als u vertrekt. Deze unit moet u wel tijdig reserveren. Vooral door de week is er vaak toch plek, dus informeer zeker. 

3. Daarnaast hebben we nog 4 spikslinter nieuwe toiletten voor mensen die geen eigen toilet hebben. Ook deze moet u tijdig reserveren en ook daarvoor is door de week vaak toch plek.

4. Hebt u een eigen chemisch toilet, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze nieuwe stortplaats voor chemische toiletten. 

Inpirerende Trainingsruimte:

Wilt u graag gebruik maken van onze prachtige eenvoudige en inspirerende trainings- en vergaderruimte, dat kan vanaf 1 juni.  

Ook hier gelden natuurlijk de richtlijnen van de RIVM. Dat betekent dat we vanaf 1 juni kleine groepen kunnen ontvangen in onze trainingsruimte.  Natuurlijk kunt u gebruik maken van de 2 ruimtes binnen en onze buitenfaciliteiten. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Samen Moestuinen:

Ook hier gaan we gewoon mee door. Juist nu eigenlijk. Het is nu juist fijn om lekker buiten bezig te zijn. Het telen van je eigen groenten biedt naast lekker en gezond eten ook ontspanning en rust. Het geeft ook een klein beetje hoop en betekenis; lekker om zo puurzaam in de natuur met je eigen eten en gezondheid bezig te zijn in deze vreemde tijden.

Ben je nieuwsgierig of heb je zin gekregen, kom gerust vrijblijvend langs om een kijkje te nemen. Je bent van harte welkom. 

Heb je (specifieke) vragen of wil je komen kijken?  Mail of bel ons gerust.

Blijf samen gezond!

Hartelijke groet, Peter en Koosje de Vries, van den Broek