Nieuws

Van harte welkom in 2024 op natuurkampeerterrein Buitenhof Hilvarenbeek!

27-04-2024

Buitenhof Hilvarenbeek is nu echt open voor 2024 !

Het kampeerseizoen is nu echt begonnen op Buitenhof Hilvarenbeek. Er is al een tijdje wat reuring op het terrein; de vogels zingen volop EN er zit een meerkoetje te broeden bij de vijver...sttttt! De lente barst nu echt open met de blaadjes van de bomen. Heerlijk dat jonge groen in de lentezon.

Wij kijken echt uit naar een nieuw jaar na een winter vol regen en nattigheid. Weer mooie mensen ontmoeten, een plek bieden voor rust en ruimte geven aan mooi moementen die passen bij ons terrein, 'het goeie leven' en bij 'puurzame ontwikkeling'. We wensen dat veel mensen het goeie leven hier ervaren en meenemen naar hun leven en werk. Samen met onze kinderen heten we u weer van harte welkom!  

Ons natuurkampeerterrein ging dit jaar op 26 april 2024 weer open! U bent van harte welkom in het weekend van  koningsdag 27 april  en in de meivakantie, tijdens Hemelvaart of Pinksteren,  in de zomer van 2024 of zomaar even tussendoor voor een breakout. (Boek op tijd, de weekenden, vakantie- en festival periodes zitten snel vol)

Onze aankomst- en vertrek tijd voor onze camping  is  in 2024 voor 12u of indien anders in overleg. 

De vergaderruimte is nog steeds het hele jaar open, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U maakt alleen met uw eigen team gebruik van de ruimtes zodat u heerlijk in uw eigen 'bubbel' met elkaar kunt delen, denken, doen, proberen, inspireren en bijkomen. Maak ook gebruik van de inspirerende buitenruimte, het terrein waar de natuur en biodiversiteit de basis vormen. We hopen dat zij jullie kan inspireren om te komen tot goeie mooie nieuwe ideeën en plannen die passen in de toekomst van nu. Ook is er van alles mogelijk voor lunch en eten, informeer vrijblijvend naar onze heerlijke ambachtelijke voedzame lunches! Wilt u met uw team het jaar  voor de zomer afsluiten in vakantiesfeer? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in onze buitenruimte met een kampvuur.  

We hebben in de afgelopen 6 jaar een mooi terrein en fijne sfeer gecreerd die ons erg dierbaar is. We doen ons best om zowel het 'goeie leven'als het zoeken naar puurzame ontwikkeling te behouden en tegelijk ons kleinschalige bedrijf op de goeie manier samen met de kinderen te runnen. We geven onze ruimte en grenzen aan om Buitenhof ruimte te geven.

De mensen die hier komen, de gasten van het natuurkampeerterrein, de mensen die samen komen tuinen in de moestuin, de gasten die gebruik maken van onze  vergader- en trainingsruimte, zij allemaal dragen bij aan deze sfeer van gemoedelijkheid, vertrouwen met daarin de verwondering en respect voor elkaar en de natuur. Allemaal zoeken ze of zijn zij op de een of andere manier bezig met puurzame ontwikkeling voor mens en omgeving. Het is hier goed, omdat we samen dat goeie leven uitdragen, heel gewoon maar wel bewust. 

Ooit droomden we van een mooie nieuwe plek voor inspiratie en puurzame verbinding. Dat ging niet vanzelf, met vallen en opstaan natuurlijk. En nog steeds zijn we heel erg blij en dankbaar voor onze plek; Buitenhof Hilvarenbeek. 

Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Wees van harte welkom!

Hartelijke groet, Peter en Koosje de Vries van den Broek en kinderen. 

Esbeekseweg 6 Hilvarenbeek

tel 0615164313